Accident real sau tentativă de jaf? Ce i s-a întâmplat unui șofer constănțean în Bulgaria VIDEO

Un șofer din Constanța a trecut printr-o întâmplare neobișnuită în Bulgaria, pe care a surprins-o cu camera de bord.

Era 23 ianuarie, intrase în Bulgaria dinspre Turcia de vreo 20 de minute și conduce atent pe drumurile virajate. La un moment dat, a observat un bărbat întins pe șosea, pe o bandă de mers. Un pantof era scos din picior, dar nu avea o poziție nefirească și nici nu se observau pete de sânge.

A observat că o dubiță care mergea în fața lui a încetinit și a tras pe dreapta. A oprit și el, iar cei din dubiță i-au făcut semne, agitați, să coboare și să acorde împreună primul ajutor.

„Nu am observat nicio pată de sânge. Nu știu dacă era un accident real sau dacă a fost o tentativă de înșelătorie. Trebuie să recunosc că m-am speriat puțin. Nu mai era nicio mașină pe drum, nu văzusem niciuna de minute bune. Eram în mașină cu soția și fetița. Am plecat repede de acolo.”, ne-a spus acesta.

Puteți vedea imaginile mai jos.

Am consultat site-urile online din Bulgaria, nu am găsit nicio știre referitoare la un astfel de accident în data respectivă.

În anii trecuți, în România au fost semnalate cazuri de persoane care apelau la ajutorul șoferilor, pretextând că au rămas în pană. Dacă șoferul cobora din mașină, partenerii celor care cereau ajutorul furau tot ce le pica în mână din mașina care a oprit.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restricții de trafic în Dobrogea, porturi închise. Ce drumuri sunt închise în România

sâm ian. 28 , 2023
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pe 28 ianuarie la ora 11.00 erau închise circulației publice următoarele drumuri naționale: 1. DN 2 DN 2 tot județul Buzău – Slobozia Bradului, județul Vrancea; 2. DN 22 Brăila, județul Brăila – Râmnicu Sărat, […]

V-ar putea interesa și: