FOTO VIDEO Accident rutier cu 3 morți și 4 răniți în județul Constanța

Accident rutier cu 3 morți și patru răniți în județul Constanța

Tragedie pe șosea: un accident cu trei morți și patru răniți în județul Constanța s-a produs duminică dimineață, între un autoturism și o dubă. Ambii șoferi erau din Tulcea, iar autoturismul era înmatriculat în Bulgaria.

Polițiștii constănțeni spun că în jurul orei 4.50, un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, dinspre Tulcea către Constanța și, ajungând la kilometrul 281, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum și a pasagerului dreapta față din autoutilitară, dar și vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta față și dreapta spate din autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a pasagerului mijloc din autoutilitară.

aAccident rutier cu 3 morți și patru răniți în județul Constanța

Autoturismul avea numere de înmatriculare de Bulgaria, iar șoferul auto era din Babadag, județul Tulcea. Autoutilitara avea numere de Tulcea, iar șoferul era din municipiul Tulcea.

Accident cu trei mașini în Neptun. Una dintre ele s-a rupt în două

Numărul accidentelor mortale este mai mare decât în alte țări din Europa. O posibilă explicație găsiți AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.