Accident rutier cu cinci răniți în Tulcea. Trei victime sunt din Ucraina

Un grav accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, iar cinci persoane au fost rănite, a avut loc, sâmbătă, în judeţul Tulcea. Trei dintre victime, printre care şi un copil de cinci ani, sunt cetăţeni ucraineni. O femeie rănită a fost preluată de elicopterul SMURD.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii din cadrul Detaşamentului Tulcea au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, la ieşirea din localitatea Izvoarele, la intersecţia DN 22F cu DJ 229. La faţa locului au fost direcţionate un echipaj de descarcerare şi un echipaj cu o autospecială de stingere. De asemenea, a intervenit şi un elicopter SMURD. 

Echipele de intervenţie au descarcerat o femeie în vârstă de 34 de ani, care a fost predată Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. De asemenea, pasagera din acelaşi autoturism, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea cu elicopterul SMURD.

În evenimentul rutier a fost rănit şi un copil în vârstă de cinci ani, care, de asemenea, a fost dus la spital, starea sa fiind stabilă. 

Cele trei persoane rănite erau în acelaşi autoturism înmatriculat în Ucraina.

ISU Tulcea a precizat că victimele sunt cetăţeni ucraineni. 

De asemenea, un bărbat de 25 de ani, aflat în al doilea autoturism şi pasagerul din această maşină au fost duşi la spital, starea lor fiind stabilă.

Foto: ISU Tulcea

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un bărbat a fost tăiat într-un club din Mamaia

Sat May 14 , 2022
În dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul […]