Accident rutier în Medgidia. Un autovehicul a aterizat pe plafon

Un accident rutier s-a produs în Medgidia, pe 8 decembrie, în jurul orei 16.30.

Evenimentul a avut loc pe strada Romana colț cu Rahovei.

La caz au fost solicitate să intervină o autospecială a Ambulanței și un echipaj SMURD.

„Trei femei au ajuns la spital. Sunt conștiente, au suferit atacuri de panică.”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Știre în curs de actualizare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii propun reluarea grevei profesorilor, în semn de solidaritate cu profesorii păcăliți de Guvern

vin dec. 8 , 2023
Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Bacău (AEBc), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Elevilor din Timiș (AETM) propune absentarea profesorilor și elevilor la orele de curs „în semn de protest din cauza batjocurii Guvernului […]
profesor

V-ar putea interesa și: