Accident rutier între două tinere șoferițe. Una dintre ele era băută

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe șoseaua Mangaliei s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 21 de ani, respectiv 24 de ani.

În urma accidentului rutier, femeia de 21 de ani a fost ușor rănită.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, în cazul femeii de 21 de ani rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul acesteia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.

Alte accidente cu șoferi sub influența alcoolului

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 16.28, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Prelungirea Liliacului s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul aflat la volanul unuia dintre ele are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  

Tot pe 1 mai, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol – Postul de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Victor Climescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Portului din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiuni ale polițiștilor

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei.

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei.

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță Publică, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.500 de lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Costin Răsăuțeanu, primul pe lista PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța: „Există cartiere care pot fi date exemplu de bunăstare, dar există și locuri unde nu-ți vine să crezi ce dimensiuni poate avea sărăcia”

joi mai 2 , 2024
Costin Răsăuțeanu este pe primul loc pe lista PSD Constanța pentru consiliul municipal. Acesta a acordat un interviu pentru Constanța 100% în care a vorbit despre proiectele pe care le-a depus în acest mandat, despre ce vrea să facă în următorii patru ani, dar și despre care sunt, în viziunea […]

V-ar putea interesa și: