Accident rutier mortal între Castelu și Poarta Albă

Un accident rutier mortal a avut loc în a treia zi de Paște, pe drumul dintre Castelu și Poarta Albă.

Medicii care au intervenit la caz au descoperit victima în stop cardiorespirator. Au început manevrele de resuscitare, dar acestea nu au avut niciun rezultat.

Victima avea între 60 și 65 de ani.

La caz a intervenit și elicopterul SMURD.

Vom reveni cu informații.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nouă jandarmi și trei jandarmerițe au ales să își înceapă cariera militară la Grupare Mobilă Constanța

mar apr. 18 , 2023
Ziua de 18 aprilie 2023, este cu siguranță o zi care nu va fi uitată de cei 12 jandarmi care după parcurgerea examenelor de absolvire în cadrul școlilor de subofițeri jandarmi, au ales să își înceapă cariera militară la Grupare Mobilă Constanța. Cei 12 tineri jandarmi (nouă bărbați și trei […]

V-ar putea interesa și: