Accident rutier mortal în Topraisar FOTO

Un accident mortal a avut loc, luni seară, la ieșirea din localitatea Topraisar.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța spun că o persoană a murit, iar una este inconștientă. A mai fost rănită o persoană, dar este conștientă.

Completare1:

„Accidentul s-a produs pe DN38, la ieșire din Topraisar spre Movilița, între două autoturisme.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Completare 2:

„La accidentul rutier petrecut la Topraisar au intervenit pompierii Stației Tuzla cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD B dar și doua echipaje medicale SAJ. La fata locului au fost găsite 3 victime încarcerate în cele doua autoturisme implicate în accident. Au extras persoanele, doua dintre acestea au fost transportate la spital. Cea de-a treia prezenta leziuni incompatibile cu viata, medicii declarând decesul acesteia”, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

Completare 3.

„Victima decedată are 29 de ani”, spun medicii de la Ambulanță. Ceilalți doi răniți aveau 20, respectiv 50 de ani.

Persoana decedată este din județul Hunedoara, iar celelalte două sunt din județul Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirus în Constanța: 652 de teste, 352 de cazuri noi, 13 decese

Mon Nov 30 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 17.231 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 344 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Astăzi au fost raportate 13 decese: Deces nr 332: Bărbat, 92 de ani, Constanța, comorbidități (insuficiență cardiacă congestivă, […]
coronavirus