Accident teribil în Ovidiu: a „zburat” într-o stație GPL, apoi autoturismul a luat foc

Sursă foto: Antena 3

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în orașul Ovidiu, la intersecția Autostrăzii A4 cu DN 2A.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

„În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei stații GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat.”, a declarat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului de 42 de ani, care se afla singur în autoturism.

V-ar putea interesa și:


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul PSD PNL a refuzat introducerea în buget a două din marile proiecte ale Dobrogei - autostrada A4 Sud şi electrificarea căii ferate Constanța - Mangalia

sâm ian. 21 , 2023
Remus Negoi, senator USR, spune că Guvernul PSD PNL a refuzat, pentru al doilea an, introducerea în buget a două din marile proiecte ale Dobrogei. Este vorba despre autostrada A4 Sud (denumită și Alternativa Techirghiol) şi electrificarea căii ferate Constanța – Mangalia. „Nu s-a întâmplat nimic. Pentru că există PSD […]
remus negoi

V-ar putea interesa și: