Accident urmat de incendiu pe Autostrada Constanța București

Accident urmat de incendiu pe Autostrada Constanța București, la km 201 pe sensul dinspre capitală spre litoral.

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, in total, 4 persoane adulte.

„Incendiul a fost lichidat pana la ajungerea echipajelor. Persoanele implicate au fost asistate medical la fața locului, au refuzat transportul la spital.”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

„Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 210, pe sensul către litoral, în zona localității Cumpăna, județul Constanța, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat doar cu pagube materiale. Traficul rutier este restricționat pe a doua bandă, circulându-se pe banda nr.1. Valorile de trafic sunt normale în zonă, estimându-se reluarea normală a circulației în 30 de minute.”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

COMPLETARE. Cele două autovehicule care rămăseseră imobilizate pe a doua bandă au fost extrase pe banda de urgență, traficul fiind reluat în condiții normale.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța, județul cu cele mai multe mașini pe cap de locuitor din România

sâm nov. 26 , 2022
Buletinul siguranței rutiere pe anul 2021, publicat de Ministerul Afacerilor Interne, a dezvăluit că județul Constanța este cel mai motorizat din România. Potrivit raportului, în anul 2021, rata de motorizare în țara noastră era de 396 de autoturisme la 1000 de locuitori. Bucureștiul, cel mai bogat oraș, de departe, are […]

V-ar putea interesa și: