Accidente, inundații, incendiu – toate într-o singură oră

Pompierii de la ISU Dobrogea au avut parte, azi, de o oră în care au fost solicitați la nu mai puțin de cinci intervenții.

La 21.13 a avut loc un accident rutier în Murfatlar, lângă magazinul 2 Pași. Un pieton a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri.

La 21.21, ploaia care a s-a abătut asupra județului a făcut primele pagube: o casă a fost inundată în Medgidia, pe strada Jiului.

Câteva minute mai târziu, la 21.30, a izbucnit un incendiu. De data aceasta în Satu Nou, la o fabrică de pâine.

Peste numai două minute, pompierii au fost solicitați să intervină la un nou accident rutier, produs, de data aceasta, în municipiul Constanța, pe bd. bulevardul IC Brătianu, în fața restaurantului Sabrosso. Victima a fost tot un pieton. Din fericirea, era conștient.

La 21.45, au fost anunțați prin 112 că a apărut o nouă inundație. Au intervenit în Mamaia, la subsolul restaurantului Harlequin.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

80 de oameni au rămas fără un loc de muncă în urma unui trăsnet

Tue Sep 21 , 2021
Vin vremuri grele pentru 80 de angajați din județul Constanța. Aceștia au rămas fără loc de muncă după ce fabrica de pâine în care lucrau a fost lovită de un trăsnet și a ars aproape în totalitate. S-a întâmplat luni, în jurul orei 21.30, în localitatea Sat Nou, pe strada […]
incendiu cladire