Accidente rutiere pe bandă rulantă, azi, în județul Constanța

Un autoturism care mergea pe DN 22 s-a răsturnat după o depășire nereușită

Mai multe accident rutiere au avut loc azi, 24 august, în județul Constanța, soldate cu un deces, mai multe victime și importante pagube materiale.

Cel mai grav s-a întâmplat la puțin timp după miezul nopții, în Mamaia. Șoferul unei mașini cu volanul pe dreapta a intrat în plin într-o Dacie Logan. Șoferul Daciei a murit pe loc, iar un minor și un tânăr au fost răniți grav. Detalii și fotografii AICI.

La ora 01.55, un bărbat, de 22 de ani a condus un autoturism pe strada Ion Lahovari, dinspre bulevardul Mamaia către strada Eremia Grigorescu, iar la intersecția N. Iorga nu ar fi respectat semnificația indicatorului de oprire, pătrunzând în intersecție fara să acorde prioritate și întrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, de 18 ani, dinspre bulevardul Tomis către A Lăpușneanu. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.08 mg / l alcool pur în aerul expirat, precum și a pasagerei dreapta față din același auto.

În jurul orei 08:00, un bărbat de 35 ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către localitatea Lumina şi, ajungând la km 263+100m, nu ar fi respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, iar la revenirea pe sensul de mers a acroşat un autoturism condus regulamentar, în aceeaşi direcţie, de către un bărbat, de 68 de ani. În urma impactului, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta unde s-a rasturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 33 de ani şi a unui minor, de 5 ani, pasageri în primul autoturism.

La ora 9.59, un accident rutier a avut loc pe DJ392, între localitățile General Scărișoreanu și Plopeni, între o căruță și un autoturism.

La ora 10.41, un accident rutier, cu o motocicletă implicată, a avut loc pe E81. Motociclistul a fost rănit.

În jurul orei 12:35, un bărbat de 50 ani a condus un autoturism pe DN 39 – Str. Traian din Eforie Nord, dinspre Eforie Sud către localitatea Agigea, iar în dreptul unui hotelul, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism, condus în aceeaşi direcţie de către un bărbat, de 44 de ani. A rezultat vătămarea corporal ușoară a unei femei de 65 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.