Accidente rutiere și feroviare în Constanța. O femeie a murit lovită de tren

Imagine cu caracter demonstrativ

Astăzi în județul Constanța au avut loc trei accidente rutiere soldate cu victime și un accident feroviar, în urma căruia o femeie a murit.

Polițiști din Valu lui Traian au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren. Echipa deplasată la fața locului a stabilit faptul că Trenul IR care se deplasa pe relația Constanța -București, a lovit o femeie, la ieșirea din stația Basarabi. În urma impactului, persoana în cauză, în vârsta de 58 de ani, a decedat. Victima era din Basarabi.

Primul accident rutier grav a avut loc la ora 11:38, un bărbat, de 41 de ani, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre municipiul Tulcea către orașul Ovidiu şi, ajungând la intersecţia cu DJ 226, ar fi efectuat virajul la stânga făra a acorda prioritate de trcere, întrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 45 de ani, pe DN 22 dinspre oraşul Ovidiu către Tulcea. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a femeii şi a unui copil, de 10 ani, pasager spate în al doilea autoturism.

La ora 12:01, un bărbat, de 61 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Hârşova către pod Giurgeni şi, ajungând la Km 123+800m, din cauza nepastrarii distanţei regulamentare faţă de autoturismul din faţa, a intrat în coliziune faţă-spate, la volanul acestuia fiind un bărbat de 43 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie, fiind ulterior proiectat în spatele unui alt autoturism, condus de către  un bărbat,  de 59 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 58 de ani, pasager dreapta faţă în primul autoturism.

În jurul orei 13:44, un bărbat, de 50 de ani, a condus un autoturism  pe str. Soveja din mun. Constanţa, dinspre str. Izvor către str. Baba Novac, iar la intersecţia cu str. Baba Novac nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului electric, a patruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, care circula din dreapta sa. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 45 ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.