Accidentele rutiere din Constanța nu se mai termină în acest weekend! Pieton lovit pe strada Soveja

accident constanța

Accidentele rutiere din municipiul Constanța par că nu se mai termină în acest weekend!

Duminică a avut loc încă unul. Un pieton a fost lovit de un șofer pe strada Soveja, în dreptul numărului 90, în apropiere de trecerea de pietoni.

Pietonul a fost accidentat ușor.

„Azi, la ora 10.35, un bărbat de 48 ani a condus auto pe strada Soveja, in banda nr 2, dinspre strada B. Ștefănescu Delavrancea către Strada Baba Novac. La marcajul de la intersecția cu strada Izvor, a surprins și accidentat ușor un alt bărbat, de 51 ani, care s a angajat în traversarea regulamentară din partea dreaptă a conducătorului auto.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Sâmbătă după-amiază, o tragedie a avut loc în oraș, o judecătoare de numai 35 de ani a murit (detalii AICI). Duminică dimineață, un tată și fiul său de 14 ani au fost internați la spital, după ce au fost implicați într-un accident în cartierul Coiciu (detalii AICI). Tot duminică, un taxi a lovi o mașină care transporta butelii (detalii AICI).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Grecii și-au respectat blazonul. Ziua Națională, sărbătorită printr-un spectacol deosebit în Constanța

Dum mart. 24 , 2019
Comunitatea Elenă Elpis din Constanța a sărbătorit sâmbătă, Ziua Independenței Greciei (25 martie). Ca în fiecare an, a fost organizat un spectacol de muzică și dans. Tot ca în fiecare an, am avut parte de surprize și de o sală plină. Am remarcat prezența (și în acest an) a primarului […]

V-ar putea interesa și: