ACN vrea să cumpere servicii de pază în valoare de 5,4 milioane lei

Administrația Canalelor Navigabile organizează o licitație pentru a cumpăra servicii de pază civilă fixă și pază prin patrulare auto la obiectivele sale. Valoarea estimată a contractului este de 5.435.368 lei.

Descrierea contractului, potrivit caietului de sarcini, este următoarea:

a) Asigurarea pazei si protectiei angajatilor, obiectivelor, bunurilor si valorilor Achizitorului, conform Anexelor nr.1 si 2 la prezentul Caiet de Sarcini si programului stabilit pentru fiecare obiectiv in parte si a proceselor verbale de predare-primire amplasament.
b) Asigurarea ordinii si linistii in perimetrul obiectivelor incredintate.
c) Asigurarea integritatii personalului angajat al Achizitorului care isi desfasoara activitatea in cadrul obiectivelor incredintate.
d) Monitorizarea permanenta in sistem video a obiectivelor in care exista echipamente de supraveghere.
e) Asigurarea pazei si integritatii sistemului de monitorizare a calitatii apei de pe CDMN si CPAMN
f) Controlul accesului in incinta obiectivelor incredintate.
g) Realizarea neintrerupta a unui schimb de date intre achizitor, prestator si organele de politie, menit sa previna si sa stopeze fenomenul infractional.
h) Asigurarea serviciilor de catre Prestator in domeniul protectiei mediului.

Pentru prestarea serviciilor de paza sunt necesare un numar de posturi, astfel:

  • 26 posturi fixe agent de paza, 24 h din 24 h
  • 1 post fix sef de tura, 24 h din 24 h
  • 1 post fix sef de obiectiv, 8 h cu adaptarea programului de zi al CN ACN SA
  • 6 posturi paza prin patrulare auto, 24 h din 24 h.

Activitatea de paza se va desfasura in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/08.07.2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si a HG nr. 301/2012 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii 333/2003.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit Doina Păuleanu

mie dec. 23 , 2020
Doina Păuleanu, una dintre marile personalități ale culturii din Constanța și România, a murit. Era internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, bolnavă de covid-19. Avea 72 de ani. A fost directorul Muzeului de Artă din Constanța timp de 30 de ani, din anul 1990. În 2019, pe data […]
Doina Păuleanu, una dintre marile personalități ale culturii din Constanța și România, a murit.

V-ar putea interesa și: