Acțiune PNL Constanța în memoria victimelor comunismului

Organizația Femeilor Liberale Județul Constanța a inițiat astăzi, 21 decembrie, o acțiune în municipiu cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului în România.

În semn de omagiu pentru eroii revoluției din decembrie 1989, doamnele liberale, împreună cu seniorii liberali și consilierii locali ai PNL au oferit constănțenilor o floare, însemnul tricolorului și o imagine emblematică a revoluției din cea mai dureroasă iarnă din ultimii 30 de ani.

„Avem datoria să nu uităm niciodată și să ne înclinăm în fața jertfei poporului român din decembrie 1989. Democrația și libertatea noastră au fost câștigate cu sânge acum 30 de ani. Este timpul să învățăm această lecție, să comemorăm eroii acelor zile dureroase, să nu uităm niciodată sângele vărsat pentru o țară liberă și să luptăm pentru drepturile noastre de cetățeni într-un stat democratic și european.”, a declarat preşedintele OFL Judeţul Constanţa, Mihaela Scrieciu.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A murit un om important din viața Simonei Halep

Sat Dec 21 , 2019
Simona Halep a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că primul său antrenor, Nicuşor Ene, a încetat din viaţă. „…doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am facut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe Mama…astăzi apelul s a încheiat cu vestea tristă că Domn […]
simona halep