Acțiune umanitară. Adoptă o ghetuţă de Moş Nicolae, în Tărâmul Magic al Crăciunului

actiune-umanitara-mos-nicolae1

Sărbătorile ne dăruiesc timpul întoarcerii către noi şi către ceilalţi, timpul gândurilor profunde şi al revelaţiilor. Acum este momentul în care, departe de goana cotidianului, apucăm să vedem în jurul nostru adevărata suferinţă şi tristeţe a nevinovaţilor părăsiţi de semeni şi lipsiţi de căldura unei familii. Acum este momentul în care gesturile şi gândurile bune pot construi un timp al bucuriei şi pentru aceşti nevinovaţi nu există zi mai potrivită decât cea Sfântului Nicolae, ziua darurilor şi a acţiunilor caritabile, sărbătorită astfel în întreaga Uniune Europeană.

Potrivit tradiţiei, în nopţile de Sărbători se deschid cerurile, iar Moş Nicolae trece pe la fiecare copil şi vede, în visul acestuia, dacă a fost cuminte sau nu. El este ajutorul şi protectorul celor nevoiaşi, al orfanilor şi al văduvelor, este stăpânul apelor, salvând marinarii de la înec şi protejând militarii în vreme de război.

Organizatorii Festivalului Iernii s-au gândit să ofere tuturor copiilor din centrele de plasament ale Constanţei bucuria Sărbătorilor şi sentimentul că fac parte dintr-o familie, cea extinsă, a comunităţii de la malul mării.

La intrarea în Tărâmul Magic al Crăciunului (poarta dintre City Park Mall) veţi găsi sute de ghetuţe colorate, simbol al spaţiului familial extins şi al bucuriilor de Moş Nicolae.

”Haideţi să le umplem împreună, pentru ca Sărbătorile să aibă aceeaşi culoare pentru toţi copiii, aceea a bucuriei! Aşteptăm cadomourile dumneavoastră pentru micuții din centrele de plasament la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic”, vă transmit, pe această cale, organizatorii.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai apreciat neurochirug din Constanța a murit

Dum dec. 4 , 2016
Cel mai apreciat neurochirug din Constanța, Paul Decu, a murit în urmă cu câteva ore. A fost unul dintre cei 60 de elevi ai lui Bagdasar-Arseni. ”Noi lucrăm cu topoare mecanisme de ceasornic”, spunea acesta. A înființat prima secție de neurochirurgie din Constanța și a operat peste 13.000 de cazuri. […]

V-ar putea interesa și: