Acțiuni ale polițiștilor de la Rutieră în mijloacele de transport în comun

La data de 3 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune prevenirii și combaterii încălcării prevederilor legale, în ceea ce privește mijloacele de transport în comun.
Astfel, polițiștii au controlat 32 de autovehicule de transport în comun, fiind aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care 20 pentru depășirea limitei de viteză.

La data de 3 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public, au desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării reglementărilor în vigoare în ceea ce privește executarea lucrărilor pe drumurile publice.
Astfel, au fost verificate 12 lucrări, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.100 de lei, dintre care 5 pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor pe carosabil.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un moped pe strada D12 din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării a rezultat o valoare pozitivă pentru THC, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Munteniei din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Probleme la o cursă Tarom pe ruta Paris - București

Sun Jun 5 , 2022
Cursa Tarom RO384 pe ruta Aeroportul Charles de Gaulle, Paris – Aeroportul Henri Coandă, București, din data de 4 iunie, a întâmpinat mai multe probleme. Căpitanul aeronavei, comandatul Furtună, a anunțat că avionul care trebuia inițial să zboare a trebuit să fie schimbat. Unora dintre pasageri li s-a spus, de […]