Acțiuni de intimidare împotriva candidatului independent la Primăria Peștera, Marius Petre

marius petre

Un lucru extrem de grav s-a petrecut în aceste zile, lucru care se află în vizorul autorităților locale.

Marius Petre, candidat independent la Primăria Comunei Peștera, a precizat că el și familia au fost ținta unor acțiuni de amenințare.

”Prima dată când s-a întâmplat am luat-o ca pe o întâmplare. S-a repetat însă noaptea trecută. Consider că este o acțiune concentrată a unui grup despre care am o oarecare cunoștință în momentul de față. În cursul zilei de astăzi, persoana la adresa căreia s-au produs respectivele acțiuni de intimidare, a depus o plângere la Poliția Medgidia”, a precizat Marius Petre, într-o emisiune electorală la Alpha Media Medgidia.

Moderatorea, Mioara Gîrbă-Tuțu, a cerut detalii, așa cum era normal.

”Există indicii că acest dublu atac de amenințare și intimidare are la origine acțiuni politice. Nu acuz niciunul dintre competitorii la această cursă electorală. Nu am să permit însă nimănui să se lege de familia mea și de comunitatea din Peștera, pentru că suntem 95% din oameni care au apreciat ce s-a făcut în ultimii ani în Peștera, iar acești oameni merită continuitate”, a subliniat Marius Petre.

marius petre afis


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vergil Chițac: “Eu nu îi cer demisia lui Decebal Făgădău pentru că nu mai am demult așteptări din partea dumnealui”

mie iun. 1 , 2016
La jumătatea lunii martie, în fața presei, candidatul PSD la primăria Constanța, Decebal Făgădău a promis alegătorilor că va reabilita Bulevardul Tomis. Chiar dacă urma să se realizeze din banii publici ai constănțenilor și nu din banii de campanie, Decebal Făgădău, foarte sigur pe el, a mers până într-acolo încât […]

V-ar putea interesa și: