Activitate preventivă desfășurată de polițiștii constănțeni

Ppolițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, au participat, duminică, la evenimentul ,,Constanța în miniatură – un oraș pentru copii și părinți”, care s-a desfășurat în Parcul Tăbăcăriei din municipiul Constanța.

Evenimentul organizat de Asociația „Respiro”, din municipiul București, are scopul de a încuraja copiii către cunoașterea competențelor desfășurate de către polițiști, prin prezentarea unor activități educativ-preventive.

În acest context, polițiștii i-au invitat pe cei mici să participe la diverse jocuri de cunoaștere, la final fiindu-le înmânate pliante și afișe cu mesaje de prevenire.

Această acțiune se subscrie activităților specifice Priorității naționale și locale de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Paul Anghel, director general ANPC, blocat de 10 ore pe Aeroportul Henri Coandă

Sun Jun 2 , 2019
Paul Anghel, director general Direcţia Generală Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, este blocat de circa 10 ore pe Aeroportul Henri Coandă din București. Acesta spune că o cursă Wizz Air ce ar fi trebuit să decoleze la ora 7,15, cu destinația […]