Activitatea Complexului Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano din Techirghiol se suspendă temporar

Activitatea Complexului Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano din Techirghiol se suspendă temporar, începând de miercuri, 18 martie 2020.

„Este o măsură necesară ca urmare a deciziilor dispuse de către Guvernul Romaniei, ca urmare a declararii stării de urgență, în contextul extinderii infectiei cu coronavirusul COVID 19 care afectează populația României.”, spune managerul instituției, Septimiu Bourceanu.

„În această situație, chiar dacă în cadrul Complexului Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano s-au luat toate măsurile posibile pentru prevenirea infectiei cu COVID-19 a pacientilor si angajatilor, punem în aplicare dispozițiile autorităților în sensul de suspendare a prestării serviciilor de tratement balnear, până când situația ne va permite să vă primim și să vă tratăm cu același drag și profesionalism așa cum sunteți obișnuiți. Suspendarea temporară a activității nu înseamnă că rupem legătura cu dumneavoastră, pacienții și prietenii noștri. Pentru orice întrebări legate de reluarea activității Complex Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0756 035 809, pe email la receptie@balnear-corporesano.ro dar și pe pagina de Facebook la adresa https://www.facebook.com/Complex-Balnear-si-de-Recuperare-CAA-Techirghiol-397361883707505/”, a mai precizat acesta.

În această perioadă, echipa Complex Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano va respecta dispozițiile autorităților pentru a lupta împreună împotriva infecției cu coronavirus COVID 19.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Horia Constantinescu: „Promit să repar trotuarele, dar dale de ultimă generație o să pun numai după ce văd unitățile de învățământ așezate acolo unde trebuie”

Wed Mar 18 , 2020
Horia Constantinescu, candidat la Primăria Constanța, spune că orașul trebuie se bazeze pe tineri și că edilul actual inventează povești, în loc să facă lucruri concrete. „Sunt cumplit de multe lucrurile care trebuie realizate ieri, pentru a nu mai pierde încă și încă o generație”, spune Horia Constantinescu, în emisiunea […]