Activitatea de relații cu publicul și audiențe a RAEDPP Constanța rămâne suspendată

raedpp constanța

Activitatea de relații cu publicul și audienţe a Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța rămâne suspendată, având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul național pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.11.2021.

Astfel, din motive legate de prevenirea și controlul infecțiilor generate de virusul SARS – CoV – 2, activitatea de relaţii cu publicul şi audienţe este suplinită de primirea cererilor şi sesizărilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale. 

RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact: adresă: b-dul Tomis nr. 101, cod poștal 900657, mun. Constanța, tel. 0241.580.523, e-mail: public@raedpp-constanta.ro .

În această perioadă, casieriile și registratura rămân deschise. Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța menține măsurile suplimentare de siguranță în casierii.

Astfel, clienții trebuie să păstreze distanța socială recomandată de minimum 2 metri. Totodată, din motive de siguranță, este permis accesul a nu mai mult de două persoane simultan.

„Îndemnăm chiriașii și colaboratorii Regiei ca în efectuarea plăților să folosească metoda de virament bancar, pentru a evita deplasarea la casierie și utilizarea numerarului.”, au transmis reprezentanții RAEDPP.

Pentru efectuarea corectă a plății, este necesar să specificați detaliile (ex: plata chirie luna 09). Plățile pot fi făcute în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Când grecii îți dau țeapă și te mint, statul român se face că plouă

Tue Nov 9 , 2021
Prin aprilie anul trecut, un ministru al statului român, Claudiu Năsui, făcea un gest greu de înțeles: ne îndemna să ne mergem în Grecia. Salariul pe care îl primea venea însă de la contribuabilul român. I-am scris aceluiași ministru câteva luni mai târziu, cu un caz specific: un hotel din […]