Activitatea de relații cu publicul și audiențe a RAEDPP Constanța rămâne suspendată

raedpp constanța

Activitatea de relații cu publicul și audienţe a Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța rămâne suspendată, având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul național pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.07.2021.

Astfel, din motive legate de prevenirea și controlul infecțiilor generate de virusul SARS – CoV – 2, activitatea de relaţii cu publicul şi audienţe va fi în continuare suplinită de primirea cererilor şi sesizărilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale. 

RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact: adresă: b-dul Tomis nr. 101, cod poștal 900657, mun. Constanța, tel. 0241.580.523, e-mail: public@raedpp-constanta.ro .

Precizăm că, în această perioadă, casieriile și registratura rămân deschise. Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța menține măsurile de distanțare socială în casierii.

„Îndemnăm chiriașii și colaboratorii Regiei ca în efectuarea plăților să folosească metoda de virament bancar, pentru a evita deplasarea la casierie și utilizarea numerarului.”, transmit reprezentanții regiei.

Pentru efectuarea corectă a plății, este necesar să specificați detaliile plății (ex: plata chirie luna 05). Plățile pot fi făcute în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.