Activitatea în cadrul Echitației CMSN Constanța, suspendată pentru câteva zile

În perioada cuprinsă între luni, 28 noiembrie a.c., până duminică 4 decembrie a.c., activitatea Plimbări Manej cu cai/ponei din cadrul secției Echitație a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța este suspendată.

Aceasta se datorează minivacanței prilejuite cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei și 1 decembrie Ziua Națională a României.

Prin urmare, în 28 noiembrie a.c. și 4 decembrie a.c., este suspendată activitatea Plimbări Manej cu cai/ponei.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

<strong>Asociația Dăruiește Aripi relansează la Constanța concertele caritabile de Crăciun, în sprijinul copiilor cu cancer</strong>

lun nov. 28 , 2022
Dăruiește Aripi organizează un concert caritabil de colinde la Teatrul Oleg Danovski din Constanța, pe 15 decembrie, cu începere de la 17:30. Fondurile adunate vor ajuta la continuarea programului de tratamente medicale la domiciliul copiilor cu cancer din Dobrogea, proiect inovator lansat de Asociație în martie 2018. După confirmarea comenzii, […]

V-ar putea interesa și: