Actorul Florin Busuioc, la un pas de moarte

Actorul Florin Busuioc a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un stop cardiac la Craiova şi a fost resuscitat de echipajul SMURD, starea sa fiind gravă.

În vârstă de 56 de ani, actorul Florin Busuioc a făcut infarct marţi seara, imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la faţa locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală. Operaţia la care a fost supus actorul a fost finalizată cu succes. “A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Potrivit unor surse medicale, şeful Secţiei de Cardiologie şi-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Traşcă, ce la ora transmiterii ştirii, a intrat în sala de operaţie pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la Bucureşti. “Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.

Aceasta a mai declarat presei că actorul se află acum în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operaţie minim invazivă, pentru montarea unui stent. “Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Busuioc se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în spectacolul Central Park. El a început să se simtă rău în timpul spetacolului. Starea lui Busu este extrem de gravă, fapt confirmat de colegii lui. După primul stop cardiac, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două. 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident extrem de grav în Portul Constanța, la SOCEP

Wed Nov 7 , 2018
Un accident extrem de grav a avut loc, miercuri dimineață, în portul Constanța, în incinta societății SOCEP. Din primele date, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a condus un cap tractor cu semiremorcă, care transporta țevi. În momentul în care conducătorul s-a îndreptat către o magazie pentru a […]