Actorul Marian Adochiței, pledoarie pentru teatru. Îl puteți vedea duminică, în ”Ursul”. VIDEO

marian adochiteiMarian Adochiței este unul dintre actorii talentați ai Teatrului de Stat Constanța, pe care îl puteți vedea în mai multe spectacole. Mâine, de exemplu, în ”Ursul”de Cehov, în regia lui Felix Alexa.

”O piesă poate să te aducă să simți niște lucruri, mai mult decât un film sau un concert. Sunt niște lucruri umane care se întâmplă în fața sa. Noi, actorii, empatizăm foarte mult cu spectatorii și tot ce transmitem transmitem sincer”, spune el.

Marian Adochiției vă invită să vedeți ”Ursul”, un spectacol scurt, de o oră, de Cehov, dar captivant și care vă va trece printr-o serie întreagă de emoții. Spectacolul poate fi urmărit duminică, 26 februarie, la TSC.

”Este o comedie, spumoasă, adevărată, la care lumea râde. Este un spectacol complet, foarte bine regizat, cu o intrigă bună”, a spus actorul.

Declarațiile sale complete le puteți vedea în clipul de mai jos.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se eliberează abonamentele pe luna martie pentru elevii din Peștera

Sat Feb 25 , 2017
Elevii si studentii care frecventează CURSURILE DE ZI ale unităților de învățământ preuniversitar (liceu / școală postliceală) si universitar sunt așteptați la sediul Primăriei Peștera pentru a intra în posesia sumelor aferente lunii MARTIE 2017, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 65/30.08.2016 si, respectiv, a abonamentelor pe ruta Izvoru Mare/Peştera/Ivrinezu Mic/Ivrinezu […]