Actrița Mirela Pană a câștigat trofeul Festivalului de Monodrame de la Bacă

Actrița Mirela Pană a câștigat trofeul Festivalului de Monodrame de la Bacă

Actrița Mirela Pană, protagonista spectacolului Teatrului de Stat Constanța „Maria Tănase. O poveste”, a câștigat TROFEUL Festivalului de Monodrame de la Bacău, ediția 2021.

La Festivalul Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest Monodrame” s-au înscris 35 de concurenți, iar în urma preselecției interne, au rămas 11 spectacole semifinaliste.

Juriul secțiunii concurs a hotărât, în urma vizionării spectacolelor nominalizate, să acorde următoarele premii:

1. „Trofeul Bacău Fest Monodrame 2021” se acordă actriței Mirela Pană pentru rolul din spectacolul „Maria Tănase. O poveste”, Teatrul de Stat Constanța.

2. „Premiul pentru cea mai bună actriță” se acordă actriței Alexandra Sorana Eșanu pentru rolul din spectacolul „Medeea Redux”, producție independentă, Facultatea de Teatru și Film Cluj;

3. „Premiul pentru cel mai bun actor” se acordă actorului Lovas Zoltan pentru rolul din spectacolul „One Wo (Man) Show”, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad;

Spectacolele câștigătoare vor putea fi vizionate online în perioada 5 – 7 noiembrie.

„Maria Tănase. O poveste” a avut un an bogat. A fost jucat la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București în această vară, iar la sfârșitul lui septembrie a avut mare succes la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, ca să nu menționăm numeroase reprezentații pe scena din Constanța.

TSC a transmis felicitări întregii echipe a spectacolului: actrița Mirela Pană, pianista Elena Gatcin, regizoarea Carmen Lidia Vidu, Cristina Baciu, realizatoarea elementelor multimedia, și Lăcrămioara Dumitrașcu – scenografie!

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

S-a dus la prostituate și și-a văzut soția negociind cu un client. A urmat o tragedie

Mon Nov 1 , 2021
Așa ceva se întâmplă mai rar. Un bărbat din România, care căuta să se bucure de plăcerile oferite de o prostituată, și-a descoperit soția în timp ce negocia cu alt client, scrie portalul italian de știri Frosinone Web. Sursa citată relatează povestea unui muncitor italian din Frosinone care a fost […]