Acuzații dure la Patriarhul României din sediul Arhiepiscopiei Tomisului. „Nu poate să ne arate manuscrisul tezei de doctorat!”

Astăzi, au fost lansate atacuri dure la Patriarhul României din sediul Arhiepiscopiei Tomisului. În cadrul unei conferințe de presă susținută de către Acad. Prof. Constantin Barbu, vicepreședintele Academiei Tomitane și membru titular al Académie Européenne des Sciences, des arts et lettres, din Paris, pe tema argumentelor istorice privind reactivarea Mitropoliei Tomisului, acesta a lăsat să se înțeleagă că Patriarhul României și-a plagiat teza de doctorat.

Constantin Barbu a afirmat că patriarhul Daniel a primit „ajutor” la redactarea tezei și a afirmat că știe și cine a scris partea a doua, pentru că „recunoaște stilul”.

De asemenea, a îndemnat „3-4 ziariști mai răi” să-i ceară patriarhului manuscrisul tezei de doctorat, afirmând că acesta „nu va putea să îl pună la dispoziție.”

ips teodosie patriarhul daniel

Reamintim că IPS Teodosie a fost acuzat că a coordonat teze de doctorat plagiate. Arhiepiscopia dezminte, Universitatea Ovidius a înființat o comisie.

Constantin Barbu susține că Arhiepiscopia Tomisului va fi transformată în Mitropolie, în ciuda răspunsului negativ dat de Patriarhie. De fapt, a criticat și acest răspuns, despre care spune că îmbină pe Dumnezeu cu contabilitatea. Se referă la o notă din răspuns în care se spune că Arhiepiscopia Tomisului are o datorie de aproape jumătate de milion de lei, recunoscută, de altfel, de ÎPS Teodosie.

„Datoria de 100.000 de euro poate fi plătită de ÎPS Patriarhului cu 5 copii color.”, a spus acesta, susținând că o copie color la Vatican costă 20.000 de euro.

Conferința a fost transmisă live aici:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un primar PSD vrea ca cei care se vaccinează să nu mai poarte mască. „M-am săturat! Nu mai pot să o port!”

Wed May 26 , 2021
Deși partidul din care face parte nu este de acord cu avantaje sau dezavantaje pe motiv de vaccinare, un primar PSD spune că nu se vaccina decât dacă acest lucru îi va permite să nu mai poarte mască. Primarul Cosmin Andrei din Botoșani a recunoscut că nu s-a vaccinat și […]