Acuzații grave: Guvernul Ciolacu va majora TVA și va omorî microîntreprinderile pentru a salva pensiile speciale

Marcel-Ciolacu-presedinte-PSD
Marcel Ciolaci

Un scenariu economic sumbru a fost prezentat azi de fostul premier Florin Cîțu, economist de meserie. Acesta spune că Guvernul Ciolacu va majora TVA la 21% și va omorî, practic, microîntreprinderile.

„Ciolacule, îți solicit să arăți unde în PNRR este prezentat vreun prag pentru microîntreprinderi!

Îți zic că nu există și ești un mincinos. Te las până mâine când pun eu poza cu jalonul 206!

În același timp îți solicit să prezinți public minuta negocierilor cu CE din decembrie 2023 când AI RENEGOCIAT PNRR. Atunci ai promis că vei REDUCE pragul pentru microîntreprinderi la 60 000 de euro, că vei crește TVA la 21% și vei introduce impozitul progresiv. Iar politrucii de la comisie au zis că dacă faci toate acestea închid ochii și acceptă legea pensiilor, deși nu respectă condițiile din PNRR.

PNRR-ul de acum este versiunea NEGOCIATA DE TINE.”, a scris fostul premier, pe pagina sa socializare.

„Acum „experții” comisiei au venit să-ți ceară să îți respecți partea ta de înțelegere mizerabilă făcută în detrimentul românilor cinstiți care muncesc și plătesc taxe.”, a mau spus Cîțu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lidl: „Produsele depistate cu Salmonella spp nu sunt supuse restricțiilor sanitar veterinare”

mar apr. 2 , 2024
În data de 18.03.2024, în urma controlului din magazinul Lidl din orașul Focșani, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Vrancea a prelevat probe din mai multe produse din carne de pui. Potrivit buletinului de analiză din 29.03.2024, comunicat către Lild astăzi, 02.04.2024, a rezultat că o parte dintre probele prelevate au […]

V-ar putea interesa și: