Adăpostul groazei. Cum sunt tratați câinii într-o localitate din Constanța VIDEO

Imaginile pe care le vedeți mai sus nu sunt dintr-un film de groază, ci sunt surprinse în comuna Amzacea.

„Reprezintă o realitatea groaznică care se desfășoară lângă noi. În comuna Amzacea. Aici unde, inconștiența unor oameni și indiferența altora, au adus animalele în halul în care le vedeți în imagini.”, spune Lucian Lungoci, deputat PSD.

Acesta va merge mâine, împreună cu medici veterinari și cu reprezentanți ai unor asociații de profil, pentru a încerca să ia câinii în stare gravă pentru a fi tratați.

„Sper ca restul sa fie mutați în adăposturi autorizate.”, a precizat deputatul PSD.

Citește și: „Frumușica”, o cățelușă găsită la gunoi, adoptată de angajații Polaris de la salubrizare


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stelian Ion flutură steagul alb: „Coaliția merge mai departe”

mie apr. 14 , 2021
Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a calificat, miercuri, drept „un moment foarte neplăcut” demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, adăugând că merge mai departe coaliţia guvernamentală, „ideea de a se opri acum neputând fi acceptată”. „Coaliţia merge mai departe. Este un moment foarte neplăcut şi foarte dificil. Semnalul de alarmă a fost […]
Stelian Ion, deputat USR Constanța

V-ar putea interesa și: