Adela-Elena, de 16 ani, a dispărut de acasă

COMPLETARE: „Fata a fost identificată, nu a fost victima vreunei infracțiuni.”, a anunțat Poliția.

Astăzi, 18 ianuarie, în jurul orei 14.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la dispariția unei adolescente, RADU ADELA-ELENA de 16 ani.

Aceasta ar fi plecat, în mod voluntar, la data de 13 ianuarie a.c., de la adresa unde locuia fără forme legale în municipiul Constanța, fără a reveni până în prezent.

Adolescenta are 1,80 m înălțime, 100 de kilograme, constituție corpolentă, ochi verzi, păr roșcat.

Nu se cunosc articolele vestimentare pe care aceasta le purta la data plecării.

Cetățenii care pot furniza informații despre această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența covidului crește, numărul pacienților internați scade

mar ian. 18 , 2022
Incidența coronavirusului în municipiul Constanța a crescut în ultimele 24 de ore, depășind 7 cazuri la mia de locuitori, dar numărul de bolnavi internați a scăzut! În acest moment, sunt 113 persoane internate, la nivelul județului Constanța. Ieri erau 121. Paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: Spitalul Municipal […]
covid constanța

V-ar putea interesa și: