Administrația locală din Constanța anunță construirea unui drum nou

Conducerea primăriei Constanța a avut o întâlnire cu ministrul Vasile Dîncu și cu oficiali ai Ministerului Apărării Naționale în care s-a convenit realizarea proiectului de infrastructură rutieră ce vizează prelungirea străzii Barbu Șt. Delavrancea, în paralel cu străzile Baba Novac și Ștefăniță Vodă. Investiția necesită avizarea traversării mai multor terenuri aflate în administrarea MApN.

Noua arteră va contribui la fluidizarea traficului între cartierele Tomis Nord, Inel I, Compozitori, Coiciu, Anadalchioi și Tomis 3 și va reprezenta o legătură suplimentară între strada Soveja și bd. Aurel Vlaicu, degrevând traficul de pe Baba Novac și Ștefăniță Vodă.

Acesta este un proiect mai vechi, care trenează de peste 6 ani din diverse blocaje birocratice. Urmează ca aparatul de specialitate din Primărie, alături de reprezentanții MAPN, să efectueze mai multe vizite și ședințe de lucru pentru a stabili traseul exact și detaliile tehnice ce vor sta la baza proiectului.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

SEAS 2022 - vii la teatru și primești un cadou

Thu Aug 4 , 2022
Vino la spectacolul EROINE de Ovidius Publius Naso, vineri 5 august, ora 21.00, Parcul Arheologic, și primești un cadou din partea organizatorilor SEAS. OVIDIUS PUBLIUS NASO este poetul legat prin destin de orașul nostru, personalitatea în jurul căreia gravitează o mare parte din identitatea culturală tomitană. „Dorim să celebrăm împreună […]