Administrația Porturilor Maritime Constanța își va închide contul de la BCR

sorin grindeanu in portul constanta (2)
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, în portul Constanța

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a confirmat marţi faptul că mai multe companii aflate în coordonarea instituție își vor închide conturile la BCR, „pentru că au găsit condiţii mai bune la CEC”. Printre ele a fost menționată și Administrația Porturilor Maritime Constanța.

„Şi-a anunţat o anumită intenţie (de a-şi muta conturile de la BCR la CEC) şi ştiu că vor face, mi-au spus şi mie”, a declarat Sorin Grindeanu despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Ministrul Transporturilor a arătat că nu doar CNAIR, ci şi alte companii aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor vor face acest lucru, „fie că vorbim de Portul Constanţa, fie că vorbim de Aeroportul Bucureşti şi toate celelalte, pentru că au găsit condiţii mai bune la CEC”.

”E o explicaţie cât se poate de simplă”, a mai spus Grindeanu. 

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța este cea mai profitabilă firmă din județul Constanța. A raportat în 2021 un profit de 154.629.471 de lei, adică în medie 423.642 de lei sau 17.651 de lei pe oră. În 2020, APMC a obținut un profit brut din exploatare de 145.896.620 lei.

Vă recomandăm și:

Campania „NEIN”

Nu suntem fiii ploii! Vom depăși Austria

  Știați că și Automobile Bavaria, dealer BMW, este firmă austriacă? Are datorii de nouă ori mai mari decât profitul. Boss-ul ei e prieten cu Iohannis

  Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentara a hotărât închiderea contului bancar de la BCR, bancă cu acţionariat austriac

  Erste Group, din care face parte şi BCR: „Presupunem că guvernul austriac a cântărit acest pas cu mare atenţie şi respectăm faptul că trebuie să ia în considerare şi preocupările de securitate”


  Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

  Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

  Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Next Post

  ABADL a semnat al optulea contract pentru reducerea eroziunii costiere

  mar dec. 13 , 2022
  ABADL a semnat al optulea contract pentru reducerea eroziunii costiere pe litoralul românesc. Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral a semnat contractul pentru execuția lucrărilor aferente Lotului 7 – OLIMP, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE FAZA II (2014-2020)”. Acesta este al VIII – lea contract […]

  V-ar putea interesa și: