Administratorii a două săli cu jocuri de noroc, amendați de polițiști

Polițiștii Secției 2 din municipiul Constanța au desfășurat, în noaptea de vineri, 7 ianuarie, spre sâmbătă, 8 ianuarie a.c., acțiuni pentru verificarea modului de respectare a normelor impuse de legislația în vigoare, în ceea ce privește prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 80 de persoane, fiind verificate și 7 societăți comerciale. În urma activităților, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.800 de lei, dintre care 7 la Legea 55/2020, în valoare de 6.000 de lei.

Polițiștii au identificat două săli cu profil jocuri de noroc, administratorii societăților comerciale fiind sancționați, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea programului de funcționare.

Din informațiile noastre este vorba despre sălile de jocuri La Vegas Games.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal în Agigea. Un bărbat a fost arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție

sâm ian. 8 , 2022
Polițiștii Secției 1 Rurală din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați pe 4 ianuarie, de către o femeie, de 35 de ani, din localitatea Agigea, cu privire la faptul că fostul său concubin, de 31 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria […]

V-ar putea interesa și: