Administratorul cherhanalei Moessia, închisă de Protecția Consumatorilor, a apărut la CNN pentru că oferea gratis mâncare refugiaților din Ucraina

Denis Stamatescu deține 50% din cherhanaua Moessia, închisă azi de Protecția Consumatorilor după ce aici s-a găsit peste o tonă de alimente expirate.

Acesta era dat exemplu chiar de CNN în martie 2022 pentru ajutorul dat refugiaților din Ucraina. Ziariștii americani spun că și-a închis restaurantul pentru a-i hrăni gratis pe ucraineni.

„Vedem cât rezistăm, important e să le oferim oamenilor o masă caldă…”, spunea atunci patronul.

În 10 zile, acesta și colegii săi gătiseră aproape 12.000 de porții de mâncare caldă.

Iată povestea lor pe CNN: twitter.com/CNN/status/1503554322814091269

Recomandare: Ce profit a avut cherhanaua Moessia, închisă de Protecția Consumatorilor după ce a găsit peste o tonă de mâncare expirată


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Administratorul cherhanalei Moessia, închisă de Protecția Consumatorilor, a apărut la CNN pentru că oferea gratis mâncare refugiaților din Ucraina

    1. Era sponsorizat de BCR. Facea mancare cu alimentele expirate de la Moesia si banii din sponsorizare ii baga in buzunar. Practic isi vinde alimentele expirate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marcel Ciolacu, președintele PSD, mesaj pentru politicieni: „Sunt greşeli când implici familia în decizii sau încerci să faci afaceri, e bine să nu le combini”

joi dec. 1 , 2022
Marcel Ciolacu, președintele PSD, a atras atenția politicienilor care sunt și oameni de afaceri că „trebuie să ne învăţăm rolurile în viaţă” şi a adăugat că el nu face afaceri. „Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit, avem zeci de exemple din toate partidele”, a […]
Marcel Ciolacu, mesaj pentru oamenii de afaceri din PSD: „Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit”

V-ar putea interesa și: