Adolescentul care i-a omorât pe Alexandru, Ana și Daniela a murit pe patul de spital

Tânărul care se afla la volan este cel de pe motocicletă

Darius, adolescentul de 16 ani care s-a suit la volanul mașinii, alături de trei prieteni, și a avut un accident în urma căruia cei trei au murit, a decedat la rândul său pe patul de spital, din cauza rănilor. Alexandru, Ana și Daniela nu împliniseră 18 ani.

Pe 5 august, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Darius ar fi furat maşina mătuşii şi a plecat împreună cu două fete şi un alt băiat la o plimbare. Asta după ce, cu câteva ore înainte de accident se filmase, la volan, cu o sticlă de vin.

„Eu dormeam, aveam cheile înăuntru în casă, nu ştiu când a intrat, când le-a luat, ce s-a întâmplat…”, a spus Elena Stan, mătuşa lui Darius, pentru observatornews.ro.

Dovadă a teribilismului tânărului de 16 ani stau postările de pe Instagram, Facebook sau TikTok. Reţelele de socializare sunt pline de filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Acesta s-a lăudat cu clipuri în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră.

„Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură.De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”, scria el.

În luna aprilie a acestui an, a mai provocat un accident. În prima zi de Paşti, era pe scuter şi a intrat în viteză într-un triciclu. Deşi i s-a deschis atunci dosar penal pentru conducere fără permis, Darius şi-a continuat obiceiul de a urca la volan.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Localitățile Murfatlar și Poarta Albă nu au apă câteva ore

Wed Aug 10 , 2022
Consumatorii din localitățile Murfatlar și Poarta Albă nu vor avea apă potabilă la robinete, astăzi – 10 august 2022, în intervalul orar 09.00 – 14.00, ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 500 mm de la nivelul sursei Murfatlar. „Ne cerem scuze pentru neplăcerile create […]
robinet apa raja