Adrian Bîlbă: Este bine sau nu să ținem post?

Este postul alimentar bun pentru organism sau nu? La această întrebare răspunde doctorul Adrian Bîlbă, director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Probleme la o conductă de apă din Constanța

mie dec. 23 , 2015
Pentru remedierea unei avarii la una din conductele principale de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din oraşul Constanţa, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 23 decembrie 2015, în intervalul 14,00 – 16,30. Sunt afectaţi consumatorii din zona Centrală a municipiului Constanţa. Puteți […]

V-ar putea interesa și: