Adrian Cioroianu, întâlnire cu pasionații de istorie din Medgidia și Constanța

Primăria Municipiului Medgidia vă invită joi, 24 noiembrie 2022, ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman”, pentru a participa la întâlnirea cu istoricul Adrian Cioroianu, manager al Bibliotecii Naționale a României.
Moderatorul evenimentului va fi dr. Metin Omer.

De asemenea, Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Societatea de Științe Istorice din România, filiala Constanța, organizează vineri, 25 noiembrie 2022, ora 11.00, în sala de spectacole ”Sergiu Celibidache” o dezbatere cu tema ”5 întrebări despre lumea de azi – și ce legătură au ele cu tinerii” adresată liceenilor pasionați de istorie.

Invitat special este istoricul Adrian Cioroianu, profesor univ.dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universității București și manager al Bibliotecii Naționale București.

Evenimentul face parte dintr-o serie de dezbateri, mese rotunde și spectacole care vor avea loc, pe tot parcursul anului școlar, în sala de spectacole ”Sergiu Celibidache” a Colegiului Național de Arte ”Regina Maria”, promovând astfel atât elevii și profesorii instituției, cât și invitații – personalitățile de prestigiu din țară.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Primăria Mircea Vodă, amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu Constanța

mie nov. 23 , 2022
Primaria Mircea Voda a fost amendata cu 100.000 lei pentru nerespectarea masurilor stabilite la controlul anterior, realizat in data de 31.08.2022. La acea data, au fost identificate trei zone cu depozitari ilegale de deseuri, fiind stabilite masuri de salubrizare a terenurilor. Pana la data controlului din 15 noiembrie 2022 au […]

V-ar putea interesa și: