Adriana Câmpeanu, noul președinte al Consiliului de Administrație a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi Consiliului de Administrație a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, printre alte subiecte de interes, s-a aflat alegerea președintelui Consiliului de Administrație. Persoana desemnată a fost Adriana Câmpeanu, PNL.

„Colegii mei au decis ca eu să preiau această poziție și să mă asigur că activitatea acestei unități sanitare de importanță majoră pentru municipiul și județul Constanța să continue în cei mai buni parametri. Vă mărturisesc că este o provocare pentru mine și că mă voi implica total în această activitate. De altfel, una dintre propunerile mele de astăzi a fost adoptarea planului de strategie al spitalului, un document extrem de necesar pentru viitoarele proiecte de dezvoltare. Aveți încredere!”, a declarat acesta.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cluj amenajează un parc nou, de 45,5 hectare; city managerul Constanței promite 12 hectare de spații verzi în 4 ani

lun feb. 8 , 2021
Felicia Ovanesian, noul city manager al municipiului Constanța, înscăunată pe 31 decembrie, cam pe șest, a promis că va realiza „cel puțin 3 hectare de spații verzi pe an”. Nota bene: spații verzi, nu parcuri, care înseamnă mult mai mult. De fapt, și-a asumat acest lucru prin contractul de management, […]
parc-cluj

V-ar putea interesa și: