Aeroportul din Iași a avut într-o săptămână tot atâția pasageri cât a avut Aeroportul Kogălniceanu într-un an

Aeroportul din Iași a avut 172.500 pasageri în luna iunie 2022. O cifră record, pusă pe seama sezonului de vacanță.

„Trendul crescător de pasageri continuă cu venirea sezonului de vacanţe, înregistrând în luna iunie un nou record de trafic de 172.500 de pasageri. În prima jumătate a anului au decolat şi aterizat la Iaşi 700.000 de pasageri, ceea ce ne face să credem că la finalul anului este posibil să depăşim traficul de 1,3 milioane din anul 2019″, a afirmat Romeo Vatră, pentru News.ro.

Precedentul record se înregistrase în mai.

Cifrele sunt impresionante, mai ales dacă le comparăm cu cele ale Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu. Acesta a avut 47.096 pasageri comerciali în tot anul 2021.

Cu alte cuvinte, aeroportul din Iași a avut într-o săptămână tot atâția pasageri cât a avut Aeroportul Kogălniceanu într-un an.

Lucrurile nu arată prea bine pentru aeroportul din județul Constanța în această vară. Deși are numai cinci curse regulate, multe dintre ele au fost anulate. Cel din Iași a anunțat că introduce noi destinații. Viena, de pildă.

V-ar putea interesa și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Aeroportul din Iași a avut într-o săptămână tot atâția pasageri cât a avut Aeroportul Kogălniceanu într-un an

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Brașov va avea o sală polivalentă de peste două ori mai mare decât cea care se construiește în Constanța

Tue Jul 5 , 2022
O sală polivalentă cu o capacitate de peste 11.000 de locuri va fi construită în municipiul Braşov, în următorii trei ani, cu fonduri asigurate de Compania Naţională de Investiţii (CNI). Viitoarea sală se va ridica pe amplasamentul fostului stadion municipal din Braşov şi va costa 356,7 milioane de lei. Sala […]