Aeroportul Kogălniceanu are, în sfârșit, un nou site

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța are, în sfârșit, un nou site.

Conducerea instituției informează că în data de 05.12.2018, s-a făcut recepția serviciilor ce au avut ca obiect proiectarea, dezvoltarea și implementarea portalului web www.mk-airport.ro.

Contractul a fost încheiat în data de 12.10.2018 cu S.C. MEDIASMART SOFTWARE S.R.L., la valoarea 134.000,00 lei (fără TVA).

Firma este din Iași, a avut, în 2017, un singur angajat și contractul cu aeroportul a însemnat contractul anului, ținând cont că, în 2017, a avut o cifră de afaceri de 144.135 lei.

În vederea unei bune informări a pasagerilor (informații de transport local și județean, turistice – hoteluri, restaurant etc), pentru o accesare mai rapidă a informațiilor având în vedere că site-ul vechi nu era compatibil cu anumite telefoane smartphone, pentru un aspect mai plăcut care să atragă vizitatorii să caute informații disponibile pe pagina web a aeroportului, precum și pentru o îmbunătățire a imaginii aeroportului, s-au contractat servicii ce au avut ca obiect proiectarea, dezvoltarea și implementarea unui nou web – site mai prietenos cu utilizatorii, mai intuitiv, care să îi ajute pe aceștia să ajungă cât mai rapid la informațiile necesare.

Tot în data de 05.12.2018 s-a făcut recepția unui Sistem dispecerizare și informare pasageri”, echipamente hardware și aplicație ce asigură prin caracteristicile sale o comunicare mai eficientă pe stațiile radio, pe liniile telefonice/interfoane existente, pe e-mail, SITA și AFTN prin aplicațiile dedicate.

Caracteristicile echipamentelor vor asigura o mai bună vizualizare a tuturor aplicațiilor, posibilitatea de control prin multi-touch si tastatura wireless în vederea optimizării controlului digital, sistem prin care se asigură comunicarea cu clienții, companii aeriene și pasageri. Sistemul include și un pupitru ergonomic, din material neelectrizant ce asigură o poziție corespunzătoare dispecerilor pentru desfășurarea sarcinilor de serviciu.

Contractul a fost încheiat în data de 30.10.2018 cu S.C. HEADLIGHT SOLUTIONS S.R.L., la valoarea de 503.347,00 lei (fără TVA).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dăruiește (și tu) aripi copiilor

mar dec. 18 , 2018
Dragi prieteni,  Se apropie sfârșitul de an, iar noi, Asociația Dăruiește Aripi, venim catre voi cu rugamintea de a duce mesajul nostru mai departe, in incercarea de a finaliza proiectele noastre. Dăruiește Aripi este de ani de zile în centrul luptei pentru viață a copiilor bolnavi de cancer și a prematurilor. Uneori, […]

V-ar putea interesa și: