GAFĂ. Aeroportul Kogălniceanu îi invită pe elevi să vadă avioane decolând. Din păcate, în zilele în care îi invită nu va fi niciun avion pe pistă

Aeroportul Kogălniceanu îi invită pe elevi să vadă avioane, în cadrul programului „Școala Altfel”, numai că nu prea are avioane.

Conducerea aeroportului a anunțat că organizează, în perioada 19 – 23 martie 2018 și 21 – 25 mai 2018, nu program de vizitare a aeroportului.

„Astfel, elevii vor avea posibilitatea de a urmări decolarea și aterizarea avioanelor, o expoziție statică de aeronave militare, echipamente de deservire la sol, precum și alte mijloace tehnice inedite și vor putea interacționa cu militarii români și americani”, a spus Bogdan Ionuț Artagea, directorul general al aeroportului.

Am verificat pe site-ul instituției ce zboruri sunt programate în prima perioadă, adică între 19 și 23 martie. Știți câte sunt? Zero! Niciunul! Când vin pe un aeroport, copiii se așteaptă să vadă în primul rând avioane, nu „echipamente de deservire la sol”.

Cei care doresc să se înscrie o pot face la adresa informatii_publice@mk-airport.ro


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV. Romstal, amendată de Protecția Consumatorului pentru că nu emite certificate de garanție

joi feb. 22 , 2018
Romstal a fost amendată de Protecția Consumatorului pentru că nu emite certificate de garanție. Deși avea obligația legală de a emite un astfel de certificat, cei de la Romstal se mulțumesc să scrie pe factură că garanția se acordă potrivit datelor de pe site. Într-un caz pe care vi-l relatam […]
romstal

V-ar putea interesa și: