Aeroportul Mihail Kogălniceanu a rămas cu numai 4 curse regulate. Blue Air a anulat zborurile spre Oradea

Blue_Air,_YR-BMN,_Boeing_737-82R_(40643644031)

Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK) Constanţa a anunțat, miercuri, 11 mai, în urma notificărilor primite din partea companiei aeriene Blue Air că, ruta  Constanța – Oradea – Constanța, programată să înceapă în 20 iunie 2022, a fost anulată pentru moment de către operator.

„Continuăm colaborarea cu reprezentanții Blue Air dar și discuțiile cu alți operatori aerieni pentru introducerea de noi rute interne care să conecteze Constanța de celelalte regiuni ale țării. Pentru alte detalii legate de această rută avem rugămintea de a lua legătura cu operatorul aerian.”, au transmis reprezentanții AIMK.

Conducerea aeroportului anunțase, anterior, că programul de vară al zborurilor regulate pentru sezonul de vară 2022 cuprindea cinci zboruri destinații: Istanbul, Londra, Roma, Cluj și Oradea. Așadar, au mai rămas patru.

V-ar putea interesa și:

PSD, din ce în ce mai interestant de portul Constanța și aeroportul Mihail Kogălniceanu

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

38 de localități din județul Constanța nu mai au nici urmă de covid

Wed May 11 , 2022
Direcția de Sănătate Publică din Constanța a anunțat, miercuri, incidența coronavirusului în județ. Se remarcă faptul că 38 de localități, deci mai mult de jumătate din total, nu mai au niciun caz de covid. Incidența cea mai mare este în Pecineaga, 0,87 de cazuri la mia de locuitori, Cerchezu și […]