Aeroportul Tuzla „regretă profund” moartea pilotului

accident aviatit tuzla decedat 21 februarie 2019

Aeroportul Tuzla, o instituție privată care deține avionul care s-a prăbușit în data de 21 februarie, soldat cu decesul unei persoane, a trimis astăzi un comunicat de presă în care spune că „regretă profund” moartea pilotului.

„Intreaga echipa a aeroportului Tuzla regreta profund pierderea pilotului Radu Serghei in accidentul care a avut loc data de 21 februarie 2019. Transmitem condoleantele noastre familiei si prietenilor si le suntem alaturi in aceasta grea incercare.”

În comunicat se mai arată că reprezentanții aeroportului își concetrează toata atentia si speranta catre colegul si prietenul nostru, Gheorghe Dumitru (un pilot experimentat, cu peste 8000 ore de zbor, care face parte din familia RAS Tuzla de 20 de ani).

Detalii despre starea acestuia puteți afla AICI

Conducerea aeroportului apreciază efortul deosebit al medicilor de la Spitalul de Urgenta Constanta pentru ingrijiirea acordata acestuia și mulțumește echipelor ISU Smurd, serviciului de Pompieri si Salvare, UM 2014, ca si echipelor proprii de interventie speciala care au actionat in timpi incredibil de scurti, cu propmtitudine si profesionalism, si care au demonstrat ca antrenamentele derulate in ultimii ani impreuna cu serviciul de interventie propriu al aeroportului Tuzla au dat roade.

În comunicat se mai arată că la RAS Tuzla au mai avut loc incidente, dar niciun de asemenea gravitate.

„Evenimentul din 21 februarie este unul singular prin amploare si gravitate in cadrul activitatii companiei. RAS Tuzla a inregistrat 58.644 ore de zbor in perioada 2008-2018, iar scoala de zbor a inregistrat 16915 ore in ultimii ani si nu a inregistrat niciun accident cu victime pana acum. Mentionam ca siguranta este prioritatea numarul unu a companiei, al carei motto este safety first.”

SC Regional Air Services SRL este administrată de Adrian Ștefan Vasilache.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Câți bani face Regional Air Services SRL, al cărui avion s-a prăbușit în Tuzla

Fri Feb 22 , 2019
Pilotul Radu Serghei, care și-a pierdut viața în tragedia aviatică produsă în Tuzla, pilota un avion al SC Regional Air Services SRL. Era pasionat și zbura ori de câte ori avea ocazia. SC Regional Air Services SRL este o societate administrată de Adrian Ștefan Vasilache. În anul 2017, societatea a […]