Africa, zonă interzisă

raed arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că România a stabilit o interdicţie de intrare în ţară şi pentru cetăţenii din Malawi din cauza noii tulpini a coronavirusului, numită Omicron.
Raed Arafat a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că această interdicţie este una temporară.

„Hotărârea de Guvern care a fost emisă astăzi a fost necesară pentru a stabili interdicţia de intrare în ţară a cetăţenilor ţărilor următoare: Botswana, Eswatini, Lesotho, Mozambic, Namibia, Africa de Sud, Zimbabwe şi Malawi. E o interdicţie temporară şi care este în această periadă în concordanţă cu ce s-a stabilit la nivel european, urmând să urmărim evoluţia noii variante sau tulpini care există şi să vedem care vor fi deciziile în următoarele două, trei săptămâni. Cetăţenii românii, cetăţenii europeni, care vin din această zonă pot să vină înapoi, dar cum s-a anunţat ieri, vor intra în carantină de 14 zile sau dacă testul la a opta zi este negativ, de 10 zile atunci. Plus obligativitatea unei testări la sosirea în ţară”, a explicat şeful DSU.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența cazurilor de covid în județul Constanța

Sun Nov 28 , 2021
Incidența cazurilor de coronavirusului este în scădere în județul Constanța. Iată datele din data de 28.11.2021. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI IN ULTIMELE 14 ZILE CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE MUNICIPIUL CONSTANŢA 2.15 666 MUNICIPIUL MANGALIA 1.2 48 MUNICIPIUL MEDGIDIA 0.98 43 ORAŞ CERNAVODĂ 0.7 13 ORAŞ EFORIE 1.72 19 […]