Agenți de pază agresați în Constanța. A intervenit poliția

Polițiștii constănțeni au fost sesizati,la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.00, cu privire la faptul că, pe strada Semănătorului din municipiul Constanța, are loc un conflict între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o un conflict spontan între lucrători ai unei firme de pază și mai multe persoane, acestea din urmă provocând distrugeri autoturismelor firmei de pază.

Pentru a preveni comiterea unor evenimente deosebite, în sprijinul colegilor mei au venit și alte echipaje de poliție, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care, în scurt timp, au aplanat starea conflictuală.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că lucrătorii firmei de pază, în timpul verificării unei societăți comerciale de pe strada Soveja, ar fi fost agresați de persoanele în cauză și deposedați de 2 telefoane mobile și o stație. Ulterior, agenții de pază ar fi plecat în urmărirea presupușilor agresori, aceștia fugind pe strada Semănătorului și intrând într-un imobil.

În urma conflictului, 3 agenți de pază au suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportați la spital.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Localitățile Eforie Nord și Agigea au rămas fără apă

Tue Jun 18 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 500 mm, de pe DN 39, din oraşul Eforie Nord, RAJA SA a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi – 18  iunie 2019, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din […]
raja