Agenția fiscală 3 s-a mutat din zona peninsulară într-un mall

spit ct

De astăzi, 3 ianuarie, Agenția Fiscală nr. 3 din strada Sulmona nr. 22 s-a mutat în cadrul Centrului Comercial Tomis Mall (etajul 3) din strada Ștefan cel Mare nr. 36-40.

Conceptul utilizat la organizarea agenției este tot cel tip „open space”, relaționarea cu cetățenii efectuându-se direct la birourile amplasate în spațiul deschis.

Operațiunile asigurate la aceste birouri constau în impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite/taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere înștiințări de plată/decizii de impunere, plățile, în schimb, se vor efectua la casieriile amplasate într-o zonă securizată.

Programul de lucru în care cetățenii se pot adresa agenției fiscale este:

  • luni, marți, miercuri, vineri: 08.30-16.30, program:
  • joi: 08.30-18.30

Instituția reamintește cetățenilor ca accesul în agențiile fiscale se face cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție împotriva îmbolnăvirii/răspândirii virusului Sars-Cov-2, conform normelor legislative în vigoare, de către cetățenii care:

  • prezintă dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR negativ pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a modificat programul pentru compensarea cu 90% a preţului de referinţă al medicamentelor pentru pensionari

lun ian. 3 , 2022
Începând cu 1 ianuarie 2022, pensionarii cu pensii de până la 1429 de lei, beneficiază de compensarea medicamentelor în procent de 90% indiferent dacă înregistrează sau nu alte venituri, a anunțat CJAS Constanța. În cuprinsul anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 696/2021 pentru aprobarea pachetelor de servicii și a […]

V-ar putea interesa și: