Agenţia Turcă de Cooperare şi Coordonare (TİKA), donație pentru Spitalul Județean Constanța


Agenţia Turcă de Cooperare şi Coordonare (TİKA) a donat 45 de paturi pentru adulţi, 45 de noptiere, 30 mese de înfăşat, precum şi alte elemente de mobilier secţiei Obstetrică- Ginecologie 2 din cadrul Spitalului clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa.

Coordonatorul biroului TIKA România, domnul Hacı Ahmet Daşta a inspectat la sfârşitul săptămânii trecute noile dotări din secţie şi a avut o scurtă întrevedere cu conducerea unităţii sanitare, reprezentată de Nicolae Grasa, managerul SCJU şi Cornelia Banu, director îngrijiri. Părţile au convenit să colaboreze în viitorul apropiat pentru modernizarea altor secţii ale SCJU şi dotarea lor cu echipamente.

Agenția Turcă pentru Colaborare şi Coordonare a fost fondată în anul 1992 şi este subordonată direct premierului Turciei. TIKA și-a început activitatea prin finanțarea și implementarea unor proiecte de natură socială, culturală și de sănătate în țări din întreaga lume. TIKA a realizat până în prezent peste 13.700 de proiecte în mai mult de 120 de țări. În februarie 2016 a fost deschis biroul TIKA România iar de atunci şi până în prezent agenţia a finalizat mai multe proiecte în domeniul sănătăţii.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alegeri parlamentare. Rezultate finale în Constanța

lun dec. 12 , 2016
Biroul Electoral Județean Constanța a anunțat rezultatele finale la alegerile parlamentare. Iată rezultatele la nivelul județului. Camera Deputaților: PSD: 44,76% PNL: 20,27% USR: 8,88% PMP: 8,59 % ALDE: 6,38 % Senat: PSD: 45,44% PNL: 21,64 % USR: 8,80% PMP: 8,55% ALDE: 6,29%. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News. […]

V-ar putea interesa și: