Agigea intră în carantină. Pescăria lui Matei, deschisă dimineață

De maine seara ora 20 .00 si Agigea intra in CARANTINA.

„DAR PANAAA ATUNCI MAINE DE LA 11.30 DESCHDEMM! Toti de la pescarie va pupam si va uram sanatate!Sa nu UITATI CA MERGEM IN SISTEM TAKEAWAY SI DELIVERY DE LA MATEI TAKEAWAY DIN CONSTANTA tel 0341179999”, este mesajul celor de la Pescăria lui Matei.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Teatrul de Stat Constanța difuzează online spectacolul „98% Decizia corectă”, care a provocat controverse în Piatra Neamț

vin nov. 20 , 2020
Teatrul de Stat Constanța va difuza astăzi, 20 noiembrie, de la ora 17:00, pe pagina sa de Facebook, spectacolul „98% Decizia corectă”, producție a Teatrului Tineretului Piatra-Neamț. Spectacolul lansează o dezbatere pe o temă gravă și importantă în spațiul românesc – numărul extrem de mare al sarcinilor neplanificate în rândul […]

V-ar putea interesa și: