Aglomerație incredibilă pe Autostrada Soarelui. Ambuteiaj de 20 de kilometri!

Pe Autostrada Soarelui se circulă parcă mai greu ca niciodată. Duminică seară, coada se întindea pe mai bine de 20 de kilometri, între Fetești și Cernavodă, pe sensul de mers Constanța – București.

Pe pod se circulă pe o singură bandă, din cauza reparațiilor, și acolo se creează un „dop” în spatele căruia se strâng mii de mașini.

„În vederea executării lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă, situat pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, s-a închis calea 1 de rulare (sensul Bucureşti – Constanţa), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanţa – Bucureşti), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 156+715 metri – 160+319 metri”, au anunţat autorităţile încă de la începutul lunii mai.

O altă problemă apare la stația de taxare de la Fetești.

COMPLETARE 1

„O mașină a rămas în pană pe podul de la Fetești, înainte de stația de taxare, pe porțiunea cu o singură bandă pe sens. IMPOSIBIL de depășit. A venit poliția. În 29 se minute s-a făcut haos. Se întorceau cei de la mare.”, ne-a scris un constănțean care se întorcea acasă din București.

COMPLETARE 2

La ora 20.00 se formase coadă și pe sensul spre Constanța, la stația de taxare de la Fetești.

V-ar putea interesa și:

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Jaf la greci: nota de plată pentru două băuturi și o farfurie cu picioare de crab, 600 de euro!

Sun Jun 5 , 2022
O turistă care a plătit 600 de euro pentru două băuturi și o farfurie cu picioare de crab în Grecia a decis să dea restaurantul în judecată. Brenda Moulton și fiica ei, Kaylea, au mers la DK Oyster Bear pe plaja Platis Gialos, de pe insula Mykonos, unde s-au bucurat […]