Aglomerație pe drumurile spre litoral VIDEO

Un polițist dirijează traficul în zona Eforie (foto: IPJ Constanța, 3 august 2018)

Vineri dimineață se înregistrau valori mari de trafic pe drumurile care duc spre litoral.

Poliția a anunțat valori mari de trafic dinspre Autostrada 4 spre Mangalia.

„Se dirijează pe tronsonul cuprins între intersectia DN39/ A4 si iesire din localitatea Eforie Nord”, au transmis polițiștii.

Din jurul orei 09.00 au început să crească și valorile de trafic dinspre Mangalia către Constanța.

Traficul crescut a dus și la probleme în trafic, la accidente. Două dintre ele s-au produs de dimineață, pe Autostrada Soarelui. La ora 08.15, la km 154, s-au tamponat 2 autovehicule. Unul din ele s-a rasturnat si a ocupat jumătate din banda 1. Cel de-al doilea era pe banda de urgenta. Traficul a fost ingreunat pana la ora 9 cand a inceput sa se circule normal. Al doilea accident a avut loc la km 149. Ambele au fost pe sensul de mers spre Constanța.

De asemenea, pe podul din Agigea a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce au confiscat polițiștii locali de pe plaje

vin aug. 3 , 2018
În luna iulie a.c, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acţionat permanent pentru siguranţa constănţenilor şi turiştilor aflaţi pe litoralul românesc. Cei care au fost surprinşi că desfăşoară acte de comerţ ilicit au fost sancţionaţi contravenţional, iar mărfurile supuse comercializării neautorizate și sumele de bani rezultate […]

V-ar putea interesa și: